Phone +255 (0) 763 378 702 | Email

Guestbook

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
.
Familie Koopmans from Anna Paulowna wrote on 7 January 2017:
Weerzien na 5 jaar op een wonderschone locatie!
Vijf jaar geleden hebben wij met Hofland Expeditions een geweldige safarireis gemaakt. De eigenaar Menno Hofland was toen al druk bezig met de voorbereidingen om zijn eigen lodge te kunnen starten. Fantastisch dat wij het resultaat nu hebben kunnen zien en opnieuw op safari zijn geweest. Over de lodge niets dan lof. Het uitzicht, de kamers, de service, maaltijden, zwembad en de totale staf..echt fantastisch!
Morona Lodge wordt gerund als een moderne onderneming met respect voor de natuurlijke omgeving en de omringende Maasai bevolking. Waar mogelijk en door hen gewenst profiteren zij mee met de mogelijkheden die de lodge biedt, ook qua werkgelegenheid. Een prachtig voorbeeld van goed "naboarschap", iets wat de van oorsprong Twentse eigenaar in het bloed zit!

Tijdens onze safari zijn we een nacht langer op de Serengeti geweest en hebben we dit maal Lake Natron overgeslagen, maar het Arusha National Park voor het eerst bezocht. Samen met de parken in Tarangiri, Lake Manayara, de Ngorongoro krater en een bezoek aan de Hadzebe een fantastische ervaring. Als liefhebbers van landschappen, wildlife en vogels hebben we ons hart op kunnen halen deze reis. Onze gids Moody wist en zag veel, had alle tijd en geduld en was prettig gezelschap. Daarnaast hebben we door het bezoek aan een van de Maasai buren, een uniek gerund weeshuis(je) / schooltje en het bezoek aan de Hadzebe een inkijkje gekregen in het leven van een zeer kleine minderheid, een bijzondere bevolkingsgroep en de "struggle for life" van de Tanzaniaanse bevolking.

Terug naar Morona Hill Lodge: bedankt, we komen graag nog een keer!