+255 (0) 763 378 703 Email

Gästebuch

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
.
4 Einträge
Welman aus Heerlen schrieb am 3 September 2017:
Afgelopen juli hebben wij met ons gezin een onvergetelijke reis gemaakt in Tanzania. Deze reis was volledig georganiseerd door Hofland expeditions, hierbij rekening houdend met al onze wensen en mondde uit in een geweldige experience !
Wij verbleven enkele dagen in Morona hill lodge, hetgeen wij iedereen kunnen aanbevelen. Na een offroad trip bereik je deze op een heuvel gelegen lodge in het Maasai land met fantastische vergezichten o.a. te zien vanuit het zwembad, met vriendelijk personeel en lekkere culinaire gerechten. Vanuit deze lodge is de bereikbaarheid erg goed naar Arusha NP, Tarangire NP, Lake Manyara NP en eventueel andere parken.
Daarna zijn we doorgereden naar lake Eyasi vanwege ontmoetingen met de Hadzabe bushmannen en de Conga stam met een aansluitend verblijf in de Bougainville lodge ; een aangenaam rustpunt.
We vervolgden onze weg naar Serengeti, waar we twee dagen verbleven in het Tented Camp ( een absolute aanrader) en hebben we drie dagen een gamedrive door dit gebied gemaakt. Onze safari werd afgesloten met een rit door de Ngorogoro Crater, waarbij we van tevoren verbleven in de Rhino lodge.
De safari van negen dagen werden op een voortreffelijke manier begeleid en ondersteund door onze gids Nico Panday . Met passie, vriendelijkheid en geduld laat hij je alle in en outs van de safari beleven ! Thanks Nico !
Afsluitend werden we de laatste dag nog verwend in Morona hill lodge. Achteraf waren de verdeling van lodges een goede keus, niet alleen vanwege de bereikbaarheid, maar ook i.v.m. de verdeling van koffers tijdens de rit en het tijdelijk kunnen deponeren van overtollige bagage.
De reis werd vervolgd met een korte avontuurlijke vlucht naar Stone Town in Zanzibar met een strandvakantie van enkele dagen in het Cristal Resort aan de Oostkust van Zanzibar.
Ons gezin heeft de unieke kans gehad om deze droomreis te realiseren. Het weerzien met Afrika met zijn allen was voor Diana een grote wens en is uitgekomen.
Mede door de organisatie van Hofland expeditions is dit gerealiseerd en zullen wij jullie bij iedereen aanbevelen.
Menno e.a. hartstikke bedankt en we komen zeker nog een keertje terug. Succes met het naderende vaderschap en veel geluk voor jouw gezin.

Groetjes van Pascalle & Rik, Myrthe, Yves, Diana en Noël Welman
....the Welman thing.......
Familie Koopmans aus Anna Paulowna schrieb am 7 Januar 2017:
Weerzien na 5 jaar op een wonderschone locatie!
Vijf jaar geleden hebben wij met Hofland Expeditions een geweldige safarireis gemaakt. De eigenaar Menno Hofland was toen al druk bezig met de voorbereidingen om zijn eigen lodge te kunnen starten. Fantastisch dat wij het resultaat nu hebben kunnen zien en opnieuw op safari zijn geweest. Over de lodge niets dan lof. Het uitzicht, de kamers, de service, maaltijden, zwembad en de totale staf..echt fantastisch!
Morona Lodge wordt gerund als een moderne onderneming met respect voor de natuurlijke omgeving en de omringende Maasai bevolking. Waar mogelijk en door hen gewenst profiteren zij mee met de mogelijkheden die de lodge biedt, ook qua werkgelegenheid. Een prachtig voorbeeld van goed "naboarschap", iets wat de van oorsprong Twentse eigenaar in het bloed zit!

Tijdens onze safari zijn we een nacht langer op de Serengeti geweest en hebben we dit maal Lake Natron overgeslagen, maar het Arusha National Park voor het eerst bezocht. Samen met de parken in Tarangiri, Lake Manayara, de Ngorongoro krater en een bezoek aan de Hadzebe een fantastische ervaring. Als liefhebbers van landschappen, wildlife en vogels hebben we ons hart op kunnen halen deze reis. Onze gids Moody wist en zag veel, had alle tijd en geduld en was prettig gezelschap. Daarnaast hebben we door het bezoek aan een van de Maasai buren, een uniek gerund weeshuis(je) / schooltje en het bezoek aan de Hadzebe een inkijkje gekregen in het leven van een zeer kleine minderheid, een bijzondere bevolkingsgroep en de "struggle for life" van de Tanzaniaanse bevolking.

Terug naar Morona Hill Lodge: bedankt, we komen graag nog een keer!
Family Koopmans aus Anna Paulowna schrieb am 7 Januar 2017:
We stayed for 4+1 nights at this wonderfull lodge. It's a perfect place to enjoy the scenery of the Lake Manyara and Rift Valley and be part of nature + Maasai life at a distance. The rooms have a beautiful view as well, they are spotless clean and beautifully decorated. It's possibble and nice to swimm in the pool after a hot day in one of the surrounding national parks or just on a relaxing day. The food is great, the staff helpfull and nice.. so all together: Morona Hill Lodge is a place to charish and remember and.. to come back!
Peter aus Oldenzaal schrieb am 28 November 2016:
We hebben genoten van de goede service van het hotel. Het uitzicht vanaf het balkon is werkelijk adembenemend. Fijne kamer met goede bedden. Ook het ontbijt was zeer royaal.